Om Os

Om Os

KJELDGAARD er skabt af danser og personlig coach Morten Kjeldgaard, som blandt andet er kendt som vinder af Vild Med Dans på TV2, hvor han har været i finalen adskillige gange. Med tiden er han kommet mere og mere frem i de danske medier.

  • Mortens store passion har altid været dans, motion, kost og personlig pleje. Dette har resulteret i, at han ved siden af sin dansekarriere, med stor succes, har skabt et sandt ‘Sundhedsunivers’, hvor han hjælper online klienter med vægttab via dans, personlige kostplaner og coaching.
  • Men ifølge Morten er ‘et glad og sundt liv’ en kombination af motion, kost, men også daglig hudpleje. Som professionel danser er det vigtigt, at man har en smuk og strålende hud, da en smuk og strålende hud giver en følelse af velvære og selvtillid, der gør at man kan præstere sit bedste på dansegulvet. Men da Morten over længere tid havde forsøgt sig med mange forskellige typer af daglig hudpleje, fandt han aldrig et produkt, han var 100% tilfreds med. Indtil den dag, han fik en idé… ‘Hvorfor laver jeg ikke mit eget hudplejebrand, i den kvalitet, jeg mener et hudplejeprodukt skal have?’

“VEJEN TIL ET SUNDERE OG GLADERE JEG ER EN KOMBINATION AF MOTION, KOST OG DAGLIG SKØNHEDSPLEJE.”

SERIE IVÆRKSÆTTERI

Derfor valgte Morten at kontakte sin storebror og serieiværksætter, Thomas Kjeldgaard, og fortalte ham passioneret om sin idé.

I hans tid som iværksætter har Thomas altid drømt om en dag at være en del af et brand, men den rigtige mulighed har aldrig vist sig, indtil nu. Med de mange år som iværksætter havde Thomas via sit internationale netværk allerede de nødvendige kontakter, der var essentielle for at skabe et eksklusivt hudplejebrand. Dette blev starten på udviklingen af et af Danmarks mest luksuriøse hudplejebrands, KJELDGAARD, der er udviklet i samarbejde med nogle af verdens dygtigste dermatologer og laboranter.

Da de to brødre begge er fra Nordjylland og deler samme forståelse for ‘en god handel’, kræver et godt produkt til en rimelig pris. Har de valgt at gøre KJELDGAARD’s produkter tilgængelige til overkommelige priser, uden at gå ned på kvalitet.

SAMARBEJDE

Alle vores produkter er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende dermatologer og laboranter inden for dermatologi. Alle ingredienser er nøje udvalgt, baseret på langvarig og videnskabelig forskning, med fokus på kun at levere de bedste hudplejeprodukter til vores kunder.

DERMATOLOGISK TESTET

Din sikkerhed er altid vores højeste prioritet. Derfor er alle vores produkter lovpligtig testet, og verificeret på dermatologiske laboratorier i EU.

LÆS MERE OM TESTEN HER