Om Os

Om Os

KJELDGAARD er skabt af danser og personlig coach Morten Kjeldgaard, som blandt andet er kendt som vinder af Vild Med Dans på TV2, hvor han har været i finalen adskillige gange. Med tiden er han kommet mere og mere frem i de danske medier.

  • Mortens store passion har altid været motion, kost og personlig pleje, hvilket har resulteret i, at han ved siden af sin dansekarriere med stor succes har skabt et sandt “helseunivers”, hvor han hjælper online-klienter med vægttab via dans, personlige kostplaner og coaching.
  • Men ifølge Morten er “et glad og sundt liv” en kombination af motion, kost og daglig pleje. Derfor gik han i længere tid og overvejede at udvide sit daværende “helseunivers” til et bredere spektrum, hvor der udover kost og vægttab også skulle være fokus på personlig daglig skønhedspleje.

“VEJEN TIL ET SUNDERE OG GLADERE JEG ER EN KOMBINATION AF MOTION, KOST OG DAGLIG SKØNHEDSPLEJE.”

SERIE IVÆRKSÆTTERI

Derfor valgte Morten at kontakte sin storebror og serieiværksætter Thomas Kjeldgaard og fortalte ham passioneret om sin idé, hvor Thomas svarede: “Det giver super god mening, brormand. Jeg er klar.” Han takkede ja til samarbejdet.

Med de mange år som iværksætter havde Thomas allerede de nødvendige kontakter i sit netværk, der gjorde det muligt at starte passionen om “et komplet helseunivers” med dansende vægttab, sund kost og daglig personlig skønhed til virkelighed.

…og sådan opstod KJELDGAARD.

SAMARBEJDE

Alle vores produkter er udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende læger og laboranter inden for dermatologi. Alle ingredienser er nøje udvalgt med fokus på kun at levere de bedste hudplejeprodukter til vores kunder.

DERMATOLOGISK TESTET

Din sikkerhed er altid vores højeste prioritet, og derfor er alle vores produkter testet og verificeret på dermatologiske laboratorier i EU.

LÆS MERE OM TESTEN HER