Handelsbetingelser

1. Virksomhedsoplysninger

Kjeldgaards ApS er et handelsselskab beliggende i Danmark med følgende information.

Virksomhedsadresse: Frederik Raschs Vej 2A, 9400 Nørresundby
CVR-nummer: 43509829
E-mail: info@kjeldgaards.com

2. Priser og betaling

På Kjeldgaards ApS’ hjemmeside er alle priser angivet i danske kroner (DKK) og inkluderer moms. Vær opmærksom på, at disse priser kan ændre sig uden forudgående varsel. Som betalingsmuligheder accepterer vi VISA-Dankort, VISA, VISA Elektron, MasterCard samt MobilePay, med transaktioner håndteret gennem FreePay. Vi pålægger ingen ekstra gebyrer for brugen af disse betalingsmetoder.

Enhver form for gebyrer eller afgifter til din konto skal betales i overensstemmelse med de gældende faktureringsbetingelser på det tidspunkt, de påløber. Hvis vi identificerer dit køb som en transaktion med høj risiko, kan vi bede om yderligere dokumentation i form af en gyldig billedlegitimation, udstedt af en offentlig myndighed, samt et eventuelt nyligt kontoudtog for det kredit- eller debetkort, der er anvendt til købet.

Vi forbeholder os retten til at ændre vores produkter og deres priser til enhver tid. Ligeledes har vi ret til at afvise enhver ordre, du placerer hos os. Vi kan, efter vores eget skøn, begrænse eller annullere købsmængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Sådanne begrænsninger kan omfatte ordrer, der er afgivet ved brug af den samme kundekonto, det samme kreditkort eller ordrer, der benytter den samme fakturerings- og leveringsadresse. Hvis vi ændrer eller annullerer en ordre, vil vi forsøge at informere dig herom ved at kontakte den e-mail, faktureringsadresse eller telefonnummer, som blev oplyst ved ordreafgivelsen.

3. Levering

Kjeldgaards ApS tilbyder levering til alle adresser i Danmark gennem Bring eller DAO. Levering af varer fra Kjeldgaards ApS anses for gennemført, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker fra PakkecenterNORD. I tilfælde af levering til en pakkeshop og kunden ikke afhenter produktet inden for enten Bring eller DAO’s afhentnings periode og pakken sendes retur, er kunden selv ansvarlig for alle omkostninger der måtte opstå i forbindelse hermed.

Fragtpriser står beskrevet ved betaling, og den forventede leveringstid er typisk 1-2 hverdage efter ordren er afgivet. Ordrer modtaget inden kl. 15 afsendes samme dag. Leveringstider kan variere afhængigt af eksterne faktorer, som Kjeldgaards ApS ikke kan styre. Hvis en bestilt vare er udsolgt, og vi derfor ikke kan opfylde ordren, vil du blive kontaktet med en mulighed for at annullere ordren eller vælge en ny vare.

4. 100% Tilfredshedsgaranti

Vi tilbyder en unik 100% tilfredshedsgaranti for vores Barrier Defense Serum. Hvis du inden for 60 dages brug af den daglige anbefalede mængde serum, svarende til en 5-krone to gange dagligt i en mængde tilsvarende til 2 stk. serums, ikke oplever, at produktet lever op til en af de lovede fordele – mere glød til huden, reducerede fine linjer og rynker, forbedret hudfugtighed, ensartet hudtone – kan du kontakte os og gøre krav på garantien.

I et sådant tilfælde vil du modtage en fuld refusion for produktet. Bemærk dog, at vi ikke vil være i stand til at refundere eventuelle leveringsomkostninger, du måtte have afholdt.

Refundering af dit køb dækker ikke fragt og levering, som udgør 29 kr. per serumflaske.

Bemærk også, at denne garanti kun gælder efter 60 dages brug af produktet, i den anbefalede mængde, svarende til en 5-krone to gange dagligt, tilsvarende til 2 stk. 30 ml serumflasker. Hvis du gør krav på garantien før denne periode, eller du ikke har brugt den anbefalde mængde i minimum 60 dage, vil vi ikke kunne tilbyde en refusion. Dette er for at sikre, at produktet har haft tilstrækkelig tid til at virke. Bemærk at denne garanti kun gælder én gang pr. husstand, eller per betalingskort brugt til at fuldføre transaktionen. Garantien er personlig og dækker kun den person, der foretager købet. Misbrug af garantien, herunder deling af produktet med andre, refusion af mere end 2 stk. serumflasker eller forsøg på at opnå refusion efter 70 dage fra købsdatoen, vil ikke blive accepteret.

I tilfælde af negative bivirkninger ved brug af Barrier Defense serum, skal kunden gøre Kjeldgaards ApS opmærksom på dette indenfor 14 dage, efter modtagelse af serummet.

Enhver form for svig eller misbrug vil medføre tab af garantien og vil blive håndteret i overensstemmelse med gældende lovbestemmelser

5. Ansvar

Kjeldgaards ApS tager fuldt ansvar for produkter, indtil de er leveret til kunden. Hvis der opstår problemer, såsom defekter, skader eller levering af forkerte produkter, opfordrer vi kunden til omgående at kontakte Kjeldgaards ApS for at arrangere en returnering eller ombytning af produktet. Ved Returnering hæfter Kjeldgaards ApS ikke for leverings gebyr.

Det skal forstås, at vores service tilbydes “som den er” og “som tilgængelig”, hvilket betyder, at brug af vores websted og tjenester sker på eget ansvar. Vi fraskriver os udtrykkeligt alle garantier, både udtrykte og underforståede, herunder garantier for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål og ikke-krænkelse. Vi kan ikke garantere, at vores tjenester vil opfylde dine specifikke krav, at tjenesten vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri, eller at resultaterne opnået gennem brugen af tjenesten vil være nøjagtige eller pålidelige. Det er også vigtigt at bemærke, at eventuelle fejl i tjenesten ikke nødvendigvis vil blive rettet.

Du skal være klar over, at ethvert materiale og/eller data downloadet eller på anden måde erhvervet gennem brugen af tjenesten er på eget ansvar, og du alene er ansvarlig for eventuel skade eller tab af data, der måtte opstå som følge heraf. Vi garanterer ikke for produkter eller tjenester købt eller opnået gennem tjenesten, eller for transaktioner foretaget gennem tjenesten, medmindre det udtrykkeligt er angivet. Ingen form for rådgivning eller information, hverken mundtlig eller skriftlig, som du modtager fra os eller gennem tjenesten, skaber nogen form for garanti, der ikke er udtrykkeligt angivet heri.

Selvom vores hjemmeside og tjenester kan give links til andre ressourcer, som for eksempel andre hjemmesider eller mobilapplikationer, så indikerer dette ikke nødvendigvis, at vi støtter, er forbundet med, sponsorerer eller er tilknyttet disse linkede ressourcer, medmindre det er direkte angivet. Vi er ikke forpligtet til at evaluere eller kontrollere og garanterer ikke for tjenester eller tilbud fra virksomheder eller enkeltpersoner eller indholdet af deres ressourcer. Vi tager ikke ansvar for tredjeparters handlinger, produkter, tjenester og indhold. Vi opfordrer dig til at gennemgå deres juridiske erklæringer og brugsbetingelser omhyggeligt. Enhver interaktion med ressourcer uden for vores hjemmeside sker på eget ansvar.

Oplysningerne på kjeldgaards.com er til generel forbrugerforståelse og -uddannelse og må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professional rådgivning, eller behandling af uddannet og godkendt lægemedicinsk, diagnose, vejledning eller lignende fra uddannet og godkendt læge eller farmaceut.

Vores produkter er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Produkterne fra Kjeldgaard er ikke lægemidler, men daglige hudplejeprodukter. Vi fraskriver os ethvert ansvar for komplikationer der måtte opstå ved brug af produkter fra kjeldgaards ApS.

I overensstemmelse med markedsføringsbestemmelserne (og Facebook / Google-politikker) kan vi ikke garantere resultater fra brug af vores produkter. Til gengæld tilbyder vi dig pengene retur hvis vores produkter ikke virker for dig.

Indholdet på kjeldgaards hjemmeside, må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

6. Returpolitik

Kunder har ret til at returnere købte varer inden for 14 dage efter modtagelse. Varerne skal returneres i samme stand, som de blev modtaget. Kunden skal kontakte Kjeldgaards ApS inden returnering for at arrangere returprocessen. Kunden er selv 100% ansvarlig for udgifter der måtte opstå i forbindelse med returnering af et produkt. Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget, når du modtager det, bedes du rapportere det til os med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen.

7. Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop, hvor emballagen ikke er brudt. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.

Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på support@kjeldgaards.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du skal tydeligt kunne bevise dit køb via en faktura eller lignende.

Ønsker du at sende varen retur til os, står du selv for alt håndtering i forhold til at sende varen retur til: Kjeldgaards ApS Frederik Raschs Vej 2A 9400 Nørresundby.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Bemærk også, at ved returnering skal varen være i væsentlig samme stand og mængde.

Hvis pakken returneres fra pakkeshoppen eller fragtselskabet vha. returkode f.eks. fordi du ikke har afhentet pakken i tide, eller hvis du har oplyst forkerte eller mangelsfulde adresseoplysninger, koster dette et retur- og administrationsgebyr på 100 kr for alle andre fragtselskaber. Hvis du ønsker en ny forsendelse, så kontakt vores kundesupport.

7.1 Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
Varer, hvor plomberingen er brudt.
Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

7.2 Refundering ved fortrydelse

Hvis forbrugeren fortryder sit køb, er Kjeldgaards ApS forpligtet til at refunderer alle betalinger modtaget fra forbrugeren, eksklusive leveringsomkostninger. Tilbagebetaling vil blive foretaget uden unødig forsinkelse, og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor Kjeldgaards ApS har modtaget meddelelse om forbrugerens beslutning om at fortryde denne aftale.

8. Tilbagebetaling

Skulle du ønske at fortryde dit køb, vil vi refundere det beløb, du oprindeligt har betalt. Hvis varen er blevet mindsket i værdi, og du hæfter for denne værdiforringelse, vil den blive trukket fra købsbeløbet. Hvis du vælger at benytte dig af din fortrydelsesret, vil vi refundere alle betalinger (minus leveringsomkostninger og ekstra omkostninger som følge af dit valg om en dyrere leveringsmetode end den billigste standardlevering vi tilbyder) uden unødige forsinkelser og senest 14 dage efter, at vi har modtaget meddelelse om dit ønske om at fortryde købet. Tilbagebetalingen vil blive gennemført med samme betalingsmetode, som du anvendte ved det oprindelige køb, medmindre du udtrykkeligt har accepteret en anden metode. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi enten har modtaget varen retur, eller du har fremlagt dokumentation for at varen er blevet sendt retur.

9. Databehandling

Kjeldgaards ApS overholder alle gældende love og regler om databeskyttelse. Kundens personlige oplysninger vil blive anvendt til at behandle ordren, understøtte kundens oplevelse på tværs af hjemmesiden og til andre formål beskrevet i vores privatlivspolitik, som kan findes via det her link https://kjeldgaards.com/privacy-policy/ eller manuelt på hjemmesiden.

10. Klageadgang

Hvis du som kunde er utilfreds med dit køb eller har oplevet en utilfredsstillende service, bedes du først og fremmest kontakte os direkte. Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet. Hvis en løsning ikke kan findes, kan du indgive en klage til EU’s online klageportal, som er tilgængelig her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

11. Kontakt

Vi opfordrer vores kunder til at kontakte os med eventuelle spørgsmål, klager eller kommentarer. Vi er tilgængelige via e-mail på support@kjeldgaards.com.

12. Ændringer i handelsbetingelserne

Kjeldgaards ApS forbeholder sig retten til at ændre disse handelsbetingelser til enhver tid uden forudgående varsel. Vi kan også rette eventuelle typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser i forbindelse med vores tilbud og kampagner på vores hjemmeside når som helst, og vi har ret til at annullere ordrer, hvis hjemmesidens informationer er ukorrekte. Det er dog ikke vores ansvar at opdatere priser eller anden information på hjemmesiden, medmindre loven kræver det. Ingen specificeret dato for opdateringer skal indikere, at alle oplysninger på hjemmesiden er blevet ændret. Desuden forbeholder vi os retten til at ændre aftalen om vores websted og tjenester som vi finder passende.

13. Lovvalg og værneting

Samtlige transaktioner udført hos Kjeldgaards ApS er underlagt dansk lovgivning. Skulle der opstå konflikter mellem Kjeldgaards ApS og kunden, skal disse behandles af Byretten i Nørresundby, medmindre anden relevant lovgivning kræver en alternativ jurisdiktion.

Alle rettigheder og begrænsninger i denne aftale er kun anvendelige og bindende i det omfang, de ikke strider mod gældende love, og er formuleret således, at de ikke gør aftalen ulovlig, ugyldig eller uegnet til eksekvering. Hvis en kompetent domstol vurderer, at en klausul, eller en del af en klausul, i denne aftale er ulovlig, ugyldig eller uigennemførlig, er det parternes intention, at resten af aftalen stadig er gældende og i fuld effekt.

Aftalens oprettelse, fortolkning og opfyldelse, og enhver konflikt, der måtte opstå heraf, er underlagt dansk lovgivning, uafhængigt af love om jurisdiktion eller lovkonflikter, og så vidt det er relevant, er underlagt dansk lovgivning. Enhver konflikt relateret til aftalen skal udelukkende behandles af danske domstole, og du underkaster dig herved disse domstoles personlige jurisdiktion. Du fraskriver dig retten til juryafgørelse i enhver retssag, der opstår i forbindelse med denne aftale. De Forenede Nationers konvention om kontrakter om internationale køb af varer finder ikke anvendelse på denne aftale.

14. ACCEPT AF DISSE VILKÅR

Du bekræfter, at du har læst denne aftale og accepterer alle dens vilkår og betingelser. Ved at få adgang til og bruge webstedet og tjenesterne accepterer du at være bundet af denne aftale. Hvis du ikke accepterer at overholde vilkårene i denne aftale, har du ikke tilladelse til at få adgang til eller bruge webstedet og tjenesterne.

15. Forbudt Brug

Ud over de vilkår, der er udstukket i denne aftale, er det ikke tilladt at bruge Kjeldgaards ApS’ hjemmeside, tjenester eller indhold til: (a) ulovlige formål; (b) at opmuntre andre til at udføre eller deltage i ulovlige aktiviteter; (c) at bryde internationale, nationale, regionale eller lokale regler, love eller forordninger; (d) at overtræde vores eller andres intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, bagvaske, nedgøre, intimidere eller diskriminere baseret på køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at fremlægge falske eller vildledende informationer; (g) at overføre virus eller anden skadelig kode, der vil eller kan påvirke funktionaliteten eller driften af hjemmesiden, tjenesterne, tredjepartsprodukter og -tjenester, eller internettet; (h) at sende spam, phishing-forsøg, farme, foregive, indeksere, gennemtrawle eller skrabe; (i) til obscøne eller umoralske formål; eller (j) til at omgå sikkerhedsforanstaltninger på hjemmesiden, tjenesterne, tredjepartsprodukter og -tjenester, eller internettet. Skulle du overtræde nogen af disse forbud, forbeholder vi os retten til at ophæve din adgang til vores hjemmeside og tjenester.

Dette dokument blev sidst opdateret Juni 27, 2023

Vores debitering vil fremgå på dit kontoudtog som “KJELDGAARD”

1. Company Information

Kjeldgaards ApS is a trading company located in Denmark with the following information.

Company Address: Frederik Raschs Vej 2A, 9400 Nørresundby
VAT number: 43509829
Email: info@kjeldgaards.com

2. Prices and Payment

On Kjeldgaards ApS’s website, all prices are stated in Danish Kroner (DKK) and include VAT. Please note that these prices can change without prior notice. For payment options, we accept VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, and Mobile Pay, with transactions handled through Free Pay. We do not charge any extra fees for the use of these payment methods.

Any form of fees or charges to your account must be paid in accordance with the applicable billing terms at the time they are incurred. If we identify your purchase as a high-risk transaction, we may request additional documentation in the form of a valid photo identification, issued by a public authority, and possibly a recent bank statement for the credit or debit card used for the purchase.

We reserve the right to change our products and their prices at any time. Likewise, we have the right to reject any order you place with us. We may, at our discretion, limit or cancel purchase quantities per person, per household, or per order. These restrictions may include orders placed by using the same customer account, the same credit card, or orders that use the same billing and shipping address. If we change or cancel an order, we will attempt to notify you by contacting the email, billing address, or phone number provided at the time the order was made.

3. Delivery

Kjeldgaards ApS offers delivery to all addresses in Denmark through Bring or DAO. Delivery of goods from Kjeldgaards ApS is considered completed when the consumer has received the goods. The shipment of goods takes place from PakkecenterNORD. In the case of delivery to a parcel shop and the customer does not collect the product within either bring or DAO’s collection period and the package is returned, the customer is responsible for all costs that may arise in this regard.

Shipping prices are described at the time of payment, and the expected delivery time is typically 1-2 business days after the order is placed. Orders received before 3 PM are dispatched on the same day. Delivery times can vary depending on external factors, which Kjeldgaards ApS cannot control. If an ordered item is sold out, and we therefore cannot fulfill the order, you will be contacted with the option to cancel the order or choose a new item.

4. 100% Satisfaction Guarantee

We offer a unique 100% satisfaction guarantee for our Skin Barrier Defense Serum. If within 60 days of using the product, you do not find that the product delivers on any of the promised benefits – more skin glow, reduced fine lines and wrinkles, improved skin moisture, even skin tone and less susceptibility to skin irritation – you can contact us and claim the guarantee.

In such a case, you will receive a full refund for the product without any hassle. We do not require you to return the empty serum bottle or provide photo documentation. Please note, however, that we will not be able to refund any delivery costs you may have incurred.

Also note that this guarantee only applies after 60 days of using the product, equivalent to two 30 ml serum bottles. If you claim the guarantee before this period, we will not be able to offer a refund. This is to ensure that the product has had sufficient time to work.

Please note that this guarantee applies only once per household or per payment card used to complete the transaction. The guarantee is personal and covers only the individual making the purchase. Abuse of the guarantee, including sharing the product with others or attempting to obtain a refund after 60 days from the date of purchase, will not be accepted.

Any form of fraud or misuse will result in the loss of the guarantee and will be handled under applicable laws and regulations.

The refund for your purchase does not include shipping and delivery fees, which are priced at 29 DKK per serum bottle.

5. Liability

Kjeldgaards ApS takes full responsibility for products until they are delivered to the customer. If problems occur, such as defects, damages, or delivery of incorrect products, we urge the customer to immediately contact Kjeldgaards ApS to arrange a return or exchange of the product. In case of returns, Kjeldgaards ApS is not liable for the delivery fee.

Our service is offered “as is” and “as available,” which means the use of our website and services is at your own risk. We expressly disclaim all warranties, both express and implied, including warranties of merchantability, fitness for a particular purpose, and non-infringement. We cannot guarantee that our services will meet your specific requirements, that the service will be uninterrupted, timely, secure, or error-free, or that the results obtained using the service will be accurate or reliable. It is also important to note that any errors in the service will not necessarily be corrected.

You should be aware that any material and/or data downloaded or otherwise obtained using the service is at your own discretion and risk, and you alone are responsible for any damage or loss of data that might occur as a result. We do not warrant for products or services purchased or obtained through the service, or for transactions conducted through the service, unless expressly stated. No advice or information, whether oral or written, obtained by you from us or through the service, will create any warranty not expressly stated herein.

Although our website and services may provide links to other resources, such as other websites or mobile applications, this does not necessarily indicate that we endorse, are affiliated with, sponsor, or are associated with these linked resources, unless it is expressly stated. We are not obligated to evaluate or monitor and do not guarantee the services or offerings of companies or individuals or the content of their resources. We do not take responsibility for third-party actions, products, services, and content. We urge you to carefully review their legal statements and terms of use. Any interaction with resources outside our website is at your own risk.

The information on kjeldgaards.com is for general consumer understanding and education and should not in any way be taken as a substitute for competent professional advice, or treatment by a trained and approved medicinal, diagnostic, counseling or similar by a trained and approved doctor or pharmacist.

Our products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Kjeldgaard’s products are not medicines, but daily skincare products.

We disclaim any liability for complications that may arise from the use of products from Kjeldgaards ApS.

In accordance with marketing regulations (and Facebook / Google policies), we cannot guarantee results from the use of our products. Instead, we offer you a money-back guarantee if our products do not work for you.

The content on the Kjeldgaards website may not and cannot be used as a basis for making diagnoses or establishing treatment.

6. Return Policy

Customers have the right to return purchased goods within 14 days after receipt. The goods must be returned in the same condition as they were received. The customer must contact Kjeldgaards ApS before returning to arrange the return process. The customer is 100% responsible for any expenses that may arise in connection with the return of a product. If the package and/or content is damaged when you receive it, please report it to us immediately, or no later than 2 days after receipt.

7. Right of Withdrawal

A full 14-day right of return is given on goods purchased in our web shop. The period is counted from the day you receive the order.

Receive the last item in physical possession when it comes to an agreement on several different items ordered in one order but delivered individually or in several rounds.

Receive the last batch or last part in physical possession when it comes to an agreement on the delivery of goods consisting of several batches/parts.

The first item in physical possession when it comes to regular delivery of goods over a specific period.

You must bear the cost of returning the item. Cancellation must be reported to us no later than 14 days after the purchase, and from the cancellation, you must return the shipment no later than 14 days after. The notification must be given by email at support@kjeldgaards.com. In the notification, you should clearly state that you wish to exercise your right of withdrawal. You should be able to clearly prove your purchase via an invoice or similar.

If you wish to send the item back to us, you yourself are responsible for all handling related to returning the item to: Kjeldgaards ApS, Frederik Raschs Vej 2A, 9400 Nørresundby.

You cannot withdraw just by refusing to receive the item, without also giving clear notice of this. Also, note that when returning, the item must be in substantially the same condition and quantity.

If the package is returned from the parcel shop or the shipping company using a return code, for example, because you did not pick up the package on time, or if you provided incorrect or incomplete address information, there is a return and administration fee of 100 DKK (13.5 euro) for all other shipping companies. If you want a new shipment, please contact our customer support.

7.1 Goods excluded from the right of withdrawal
The following types of goods are not included in the right of withdrawal:
Goods that have been manufactured according to the consumer’s specifications or have been given a clear personal touch.
Sealed goods that are not suitable for return for health protection or hygiene reasons and where the seal has been broken after delivery.
Goods which, due to their nature, become inextricably mixed with others upon delivery.
Goods where the seal is broken.
Goods that are deteriorating or expiring rapidly.

7.2 Refund in case of cancellation

If the consumer cancels his purchase, Kjeldgaards ApS is obliged to refund all payments received from the consumer, excluding delivery costs. The refund will be made without undue delay and in any case no later than 14 days from the date Kjeldgaards ApS received notice of the consumer’s decision to cancel this agreement.

8. Refund

Should you wish to cancel your purchase, we will refund the amount you originally paid. If the item has decreased in value, and you are liable for this depreciation, it will be deducted from the purchase amount. If you choose to exercise your right of cancellation, we will refund all payments (minus delivery costs and additional costs resulting from your choice of a more expensive delivery method than the cheapest standard delivery we offer) without unnecessary delays and no later than 14 days after we have received notice of your wish to cancel the purchase. The refund will be carried out with the same payment method that you used for the original purchase, unless you have explicitly accepted another method. However, we may withhold the refund until we have either received the item back, or you have provided documentation that the item has been sent back.

9. Data Processing

Kjeldgaards ApS complies with all applicable laws and regulations on data protection. The customer’s personal information will be used to process the order, support the customer’s experience across the website, and for other purposes described in our privacy policy, which can be found at this link https://kjeldgaards.com/privacy-policy/ or manually on the website.

10. Complaints Procedure

If you as a customer are unhappy with your purchase or have experienced unsatisfactory service, please contact us directly in the first instance. We will do our best to resolve the issue. If a resolution cannot be found, you can submit a complaint to the EU’s online complaint portal, which is available here: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

11. Contact

We encourage our customers to contact us with any questions, complaints, or comments. We are available via email at info@kjeldgaards.com.

12. Changes to the Terms of Sale

Kjeldgaards ApS reserves the right to change these terms of sale at any time without prior notice. We may also correct any typographical errors, inaccuracies, or omissions related to our offers and promotions on our website at any time, and we have the right to cancel orders if the website’s information is incorrect. However, it is not our responsibility to update prices or other information on the website unless the law requires it. No specified update date should indicate that all information on the website has been modified. Furthermore, we reserve the right to modify the agreement of our website and services as we see fit.

13. Choice of Law and Venue

All transactions performed at Kjeldgaards ApS are subject to Danish law. Should conflicts arise between Kjeldgaards ApS and the customer, these should be handled by the City Court in Nørresundby, unless other relevant legislation requires an alternative jurisdiction.

All rights and limitations in this agreement are only applicable and binding to the extent that they do not conflict with applicable laws and are formulated in such a way that they do not render the agreement illegal, invalid or unsuitable for execution. If a competent court determines that a clause, or a part of a clause, in this agreement is illegal, invalid or unenforceable, it is the parties’ intention that the rest of the agreement remains in effect and fully enforceable.

The creation, interpretation, and fulfillment of the agreement, and any conflict that may arise from it, are subject to Danish law, regardless of laws on jurisdiction or law conflicts, and as far as it is relevant, are subject to Danish law. Any conflict related to the agreement should be dealt with exclusively by Danish courts, and you hereby submit to these courts’ personal jurisdiction. You waive your right to a jury trial in any lawsuit arising in connection with this agreement. The United Nations Convention on Contracts for the International Sale of Goods does not apply to this agreement.

14. ACCEPTANCE OF THESE TERMS

You confirm that you have read this agreement and accept all its terms and conditions. By accessing and using the website and the services, you agree to be bound by this agreement. If you do not agree to abide by the terms of this agreement, you are not permitted to access or use the website and services.

15. Prohibited Use

In addition to the terms outlined in this agreement, you are prohibited from using Kjeldgaards ApS’ website, services, or content to: (a) unlawful purposes; (b) to solicit others to perform or participate in unlawful activities; (c) to violate international, national, regional, or local rules, laws, or regulations; (d) to infringe upon or violate our intellectual property rights or the intellectual property rights of others; (e) to harass, abuse, insult, harm, defame, slander, disparage, intimidate, or discriminate based on gender, sexual orientation, religion, ethnicity, race, age, national origin, or disability; (f) to submit false or misleading information; (g) to upload or transmit viruses or any other type of malicious code that will or may be used in any way that will affect the functionality or operation of the website, services, any third-party products and services, or the internet; (h) to spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, or scrape; (i) for any obscene or immoral purpose; or (j) to interfere with or circumvent the security features of the website, services, any third-party products and services, or the internet. Should you violate any of these prohibitions, we reserve the right to revoke your access to our website and services.

This document was last updated on June 27, 2023

Our charge will appear on your billing statement as “KJELDGAARD”

© 2023, Kjeldgaards ApS